Stomatologie Copii Satu Mare

Dentist Copii Satu Mare

Stomatologie Pediatrica

Stomatologia Pediatrica

Stomatologia pediatrica reprezinta asistenta stomatologica acordata copiilor, tratarea dintilor de lapte fiind diferita de cea a dintilor definitivi.

Pentru ca atmosfera sa fie placuta si prietenoasa, medicii poarta halate desenate placut pentru ochii copiilor. Tratamentul fiind foarte putin traumatic, copiii vin cu placere în cabinetul nostru.

Stomatologia pediatrica cuprinde si tratamente profilactice (fluorizari, sigilari, instructaj de periaj dentar corect), pentru ca punem un accent crescut pe profilaxie.

PEDODONTIA

Stomatologie Pediatrica

Pedodontia reprezinta ramura stomatologiei care se ocupa cu tratarea dintilor de lapte.

Fluorizari

Fluorul este cel mai eficient agent disponibil pentru a ajuta la prevenirea cariilor dentare. Fluorul functioneaza in doua moduri: fluorul topic intareste dintii odata ce au erupt actionand pe suprafata exterioara a smaltului dintilor, facand dintii mai rezistenti la carie. 

More
Stomatologie Pediatrica

Fluorul singur nu va preveni cariile! Este important sa se faca periajul dentar de cel putin doua ori pe zi, sa se foloseasca ata dentara cu regularitate, mancati mese echilibrate, reducerea gustarilor dulci, si vizita la dentist in mod regulat. Sigilari Sigilarea este un strat subtire aplicat pe suprafata de mestecat a molarilor, premolarilor si a santurilor adanci (numite gropi si fisuri) de pe dinti. Mai mult de 75% din cariile dentare incep in aceste santuri. Dintii cu aceste conditii sunt greu de curatat si sunt foarte sensibili la carii.

More

Info

Str Corvinilor, 5, 440080, Satu Mare, Romania.

Urmareste-ne