ESTETICA DENTARA

Art Dental Studio
Estetica dentara se refera la tehnicile si procedurile ce fac parte din mai multe specialitati stomatologice, avand ca rol imbunatatirea aspectului dintilor.
estetica dentara dinti perfecti zambet perfect artdentalstudio satu mare

CE ESTE ESTETICA DENTARA?

Art Dental Studio

Estetica dentara se adreseaza pacientilor care-si doresc dinti sanatosi, bine aliniati, de o forma cat mai apropiata de perfectiune, si, nu in ultimul rand, mult mai albi. Din fericire, tehnologia actuala, foarte avansata, ne pune la indemana o gama foarte variata de mijloace.

După realizarea planului de tratament prin expertiză multidisciplinară și cu ajutorul investigațiilor de diagnostic realizate în cadrul clinicii, fiecare pacient poate începe etapele de tratament care îi vor transforma zâmbetul.

CE IMPERFECTIUNI CORECTEAZA
PROCEDURILE ESTETICII DENTARE

Art Dental Studio

Estetica dentară nu înseamnă doar frumusețe, ci și îmbunătățirea sănătății orale, protejând dinții pe termen lung de carii nedorite sau chiar de pierderea unor dinți.

1

Mici spații interdentare

2

Traumatisme dentare

3

Dinți asimetrici

4

Dinți incorect aliniați pe arcadă

5

Dizarmonie facial

6

Culoarea inestetică a smalțului

Intrebari despre estetica dentara

Avand in vedere faptul ca estetica dentara este cel mai contactat domeniu, am ales sa raspundem la cele mai frecvent adresate intrebari despre acesta.
Dureaza aproximativ: 30 de minute pachetul Clasic, 45 minute pachetul Premium.
Durata efectului fiind de aproximativ 6 luni, efect care depinde insa si de grija pe care o acordati danturii.
Efectele sunt vizibile imediat dupa realizarea procedurii.
In cabinetul nostru se lucreaza cu geluri fara peroxizi, asadar dintii nu vor fi afectati.

CLIENTII NOSTRI
SUNT MULTUMITI

Art Dental Studio

„Am solicitat o albire profesionala a dintilor deoarece din cauza fumatului au inceput sa isi schimbe culoarea. A fost o procedura simpla cu un efect minunat cu care ma mandresc si in zi de astazi.”

Adriana Macovei

„Cei de la Art Dental Studio mi-au refacut zambetul cu o remodelare a dintilor, dupa ce am avut parte de un accident neplacut. Sunt placut surprinsa de rezultat si acum zambesc cu incredere”

Roxana Roman

„Dintii mei au fost restaurati de cei de la Art Dental Studio conferindu-mi astfel o estetica dentara de invidiat, astfel recapatandu-mi increderea de sine cu ajutorul interventiilor lor.”

Paul Dumitru

Cui ii este adresata estetica dentara?

Estetica dentara este potrivita pentru toate persoanele ce isi doresc sa se bucure de dinti sanatosi si bine aliniati ce au o firma apropiata de perfectiune. Prin estetica dentara, dintii pot deveni mai albi, iar serviciile de acest tip cuprind multe tehnici pentru un zambet perfect. 

 

Clinica noastra realizeaza toate tehnicile care apartin de estetica dentara pentru a ne multumi clientii si a le oferi rezultate pe cat se poate mai apropiate de perfectiune. 

 

După realizarea planului de tratament și cu ajutorul investigațiilor de diagnostic realizate în cadrul clinicii, fiecare persoana trece prin taramet, iar zambetul va deveni perfect. 

 

Estetica dentara se refera la un aspect deosebit al dintilor, iar in acest sens, va fi imbunatatita si sanatatea orala, protejand dintii pe termen indelungat de carii nedorite sau chiar de pierderea unor dinti.