ALBIREA DINTILOR

Art Dental Studio

Oferim servicii de albire dentară 100% cosmetică neinvazivă, care nu atacă smalţul dinţilor şi nici gingiile.

albire dentara zambet perfect artdentalstudio
albirea dintilor aparatura moderna artdentalstudio satu mare

SCURTA DESCRIERE

Albirea Dintilor

Gelul de albire pe care îl utilizăm nu conţine peroxid (substanţa iritantă şi sensibilizantă).

 

Produse de albire a dinților fără peroxide

Din cauza riscurilor pe care produsele cu peroxid le ridică asupra sănătații orale, medicii susțin că cel mai indicat este să te orientezi spre alegerea produselor care conțin ca ingredient activ de albire a dinților bicarbonatul de sodiu, considerat sigur pentru sănătate. În plus, specialiștii în cosmetică dentară sunt de părere că bicarbonatul de sodiu este chiar mai eficient în albirea dinților decât dăunătorul peroxid.

PRODUSE FOLOSITE

Albirea Dintilor

Noi folosim un kit de albire care nu conţine peroxid. Este vorba despre un gel cosmetic cu un agent inovativ care este activat prin intermediul luminii Led.

 

Prin acţiunea luminii, acesta poate pătrunde lin pe suprafaţa dintelui, formând un complex în smalţul acestuia. Prin procesul de oxidare se formează nişte radicali liberi care îndepărtează acest complex, decolorându-l (de aici şi culoarea albă a dinţilor) deci nu se produce nicio reacţie invazivă asupra dintelui sau smalţului. Reacţiile au loc doar între complexul format de Kit şi Lumina Led care facilitează oxidarea.

Prin folosirea gelului fără peroxid se asigură:

  • Lipsa sensibilităţii dentare
  • Sănătatea ulterioară albirii a dintelui/smalţului
  • Nicio afectare odată cu trecerea timpului, astfel încât putem afirma că, albirea Casablanca nu are niciun efect advers. Singurul efect benefic va fi redarea albului natural al dinţilor.

Intrebari legate de albirea dintilor

Aici gasesti raspunsul la cele mai frecvent intrebate lucruri despre albirea dintilor.

Procesul de albire (între 2-9 nivele) durează aproximativ: 30 de minute pachetul Clasic, 45 minute pachetul Premium. În urma acestei metode rezultatul este vizibil imediat, durata efectului fiind de aproximativ 6 luni, efect care depinde însă şi de grija pe care o acordaţi d-voastră danturii.
Vă programaţi pentru un plan de tratament, unde se va stabili tipul de albire (Clasic sau Premium) pe care urmează să îl efectuaţi. În primul rând o să vă stabilim culoarea dinţilor, apoi vă vom pofti în scaun. Apoi o să vă aplicam kitul de albire. Vom poziţiona lampa led astfel încât albirea să fie eficientă, intrând în contact cu kitul de albire. Împreună vom evalua rezultatul d-voastă, şi împreuna vom hotări dacă mai este nevoie de o continuare a procesului (înca 15 min). La final vom îndeparta gelul cu ajutorul unei periuţe de dinţi şi al unei paste speciale pe bază de microparticule.