DE CE SA ALEGI
PARK DENTAL ALIGNERS?

1

Usor de folosit

În câțiva pași simpli, îți poți transforma și lumina zâmbetul. Park Dental Aligners sunt alinieri dentare transparente folosite pentru a-ți îmbunătăți discret zâmbetul în timp. Urmează-ți planul de tratament personalizat și începe să zâmbești!

2

Pret accesibil

Park Dental Aligners este la aproximativ jumătate din prețul aparatelor dentare tradiționale și sunt acoperite de multe planuri de asigurare*.

3

Convenabil

Cu Park Dental Aligners nu există călătorii incomode la medicul dentist care necesită ajustări și strângerea firelor sau a suporturilor. Pur și simplu purtați așa cum a fost subliniat de medicul dentist și schimbați-le conform planului dvs. personalizat.

4

Confortabil

Park Dental Aligners sunt confortabile, ușor de purtat, ușor de curățat, ușor de depozitat și practic invizibile atunci când sunt purtate. Fără fire incomode, fără brațe, nicio problemă!

CUM FUNCTIONEAZA PARK DENTAL ALIGNERS?

Procesul nostru simplu în 3 pași elimină munca grea din alinierea dinților. Fără întâlniri multiple la cabinet sau programare în jurul vieții tale ocupate. Este simplu și eficient din punct de vedere al costurilor și poate fi făcut cu ușurință într-o vizită la cabinet sau în confortul casei tale.

Programezi un consult

Alinierile sunt produse pe masura ta

Incepe sa zambesti si urmeaza tratamentul personalizat

INAINTE SI DUPA
PARK DENTAL ALIGNERS

Inainte Dupa
Inainte Dupa