Turism Dentar

Turismul medical stomatologic sau turismul dentar este practicat de ani buni in Romania, existand de mult timp destule agentii specializate in acest tip de turism.

De altfel, tara noastra este una dintre cele mai vizitate tari in ceea ce priveste turismul dentar, atat datorita dotarii cu tehnologie de ultima ora a unora dintre clinici, ci si datorita tarifelor, preturile din Romania fiind mult mai mici decat cele din vestul Europei si din Statele Unite ale Americii, tarifele din tara noastra fiind la un sfert fata de cele din Occident.

Cei care practica turismul dentar isi pot rezolva problemele dentare intr-un interval scurt de timp, in perioada vacantei, avand ocazia sa viziteze orice zona din Romania. Astfel, putem ajuta turistii sa-si organizeze excursii la oricare dintre obiectivele pe care vor sa le viziteze, respectand in acelasi timp si programarile stabilite de comun acord cu medicul dentist al clinicii stomatologice Art Dental Studio.

Din punct de vedere medical, putem asigura: Consultarea radiografiei dentare chiar si de la distanta – poate fi trimisa prin email; Stabilirea unui plan de tratament – pasii de urmat pe zile; Stabilirea unui cost estimativ pentru tratamentul stomatologic si lucrarile dentare; Din punct de vedere turistic, va putem asista in: Stabilirea traseelor (mare, munte, orase, obiective istorice, religioase etc) in functie de sedintele la dentist; Stabilirea meniurilor si a formelor de distractie; Stabilirea costurilor si preturilor aferente vacantei, precum si a clasei hoteliere, in ce priveste cazarea.

Turism Dentar

Info

Str Corvinilor, 5, 440080, Satu Mare, Romania.

Urmareste-ne