Fatete Dentare Satu Mare

Fatete Dentare

Fatetele dentare

Ce sunt fatetele dentare

Reprezinta un tratament restaurativ sau cosmetic prin care se poate schimba estetica zambetului, prin imbunatatirea armoniei, a culorii si a formei dintilor.

More
Fatetele dentare

Poartă cu încredere un zâmbet strălucitor, estetic şi mereu alb, obţinut cu ajutorul tratamentelor cu fațete dentare de ultimă generaţie

Prin investițiile constante în tehnologie am reușit să le oferim tuturor visul de a avea o dantură ca a vedetelor de la Hollywood

Fatetele Ceramice E-Max

Fatetele dentare

Faţetele ceramice – un procedeu de tratament modern de ultimă oră, dezvoltat in Statele Unite, în California – oferă rezultate exceptionale, putând modifica culoarea dinţilor îngălbeniţi, schimba forma sau poziţia unor dinţi frontali inestetici, reda lungimea naturală a dinţilor abrazaţi, sau reface gradul de vizibilitate al dinţilor frontali, pentru a se obţine un zâmbet intinerit.

More
Fatetele dentare

Avantaje

Fatetele dentare sunt des intalnite in crearea sau reconstructia unor zambete noi. Cu ajutorul unor fatete dentare ceramice, poti obtine zambetul visat intr-o perioada foarte scurta de timp. Fatetele dentare nu se modifica coloristic, astfel incat acestea sa devina o solutie bine cunoscuta in randul multor persoane care cauta un zambet perfect.

More

Info

Str Corvinilor, 5, 440080, Satu Mare, Romania.

Urmareste-ne