aparat dentar

Aparat dentar Satu Mare: Top 3 cele mai eficiente aparate dentare pe care trebuie să le porți în 2022

Îți dorești o dantură aliniată perfect dar nu știi la ce aparat dentar să apelezi? Ai ajuns în locul în care vei găsi toate informațiile de care ai nevoie. 


  1. Cele mai comune și eficiente sunt aparatele dentare metalice. Majoritatea persoanelor optează pentru acesta datorită raportului calitate – preț, singurul dezavantaj fiind vizibilitatea pronunțată. 
  2. Aparatele dentare din safir sunt pe locul doi ca și eficacitate. Datorită vizibilității reduse, aceste aparate îți pot readuce zâmbetul pe buze chiar din prima zi. Există totuși un dezavantaj când vine vorba de rezistența bracketilor care sunt mai slabe decât la aparatele dentare metalice. 
  3. Pe locul trei se situează aparatele dentare ceramice. Pacienții care optează pentru astfel de aparate se vor bucura de eficacitate dar și de o acomodare într-un timp foarte scurt. Singurul dezavantaj al acestuia este faptul că deșii brakeții au rezistență mare la pătare, ligaturile elastice se pot colora de la anumite alimente, de la țigări sau de la anumite băuturi. Acestea se schimbă de obicei lunar. 

Așadar, în funcție de cum îți dorești să arate aparatul tău dentar și de recomandările doctorului ortodont, poți opta pentru una din aceste variante.

0744 955 193
office@artdentalstudio.ro
Str. Corvinilor, Nr. 5 Satu Mare, România 440080

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *